Lukullus frissentartó tasakban 6 x 300 g - 3 különböző fajta

Ajándék: Lukullus frissentartó tasakban 6 x 300 g - 3 különböző fajta

 • Lukullus frissentartó tasakban 6 x 300 g - 3 különböző fajta
 • Lukullus frissentartó tasakban 6 x 300 g - 3 különböző fajta
 • Lukullus frissentartó tasakban 6 x 300 g - 3 különböző fajta
 • Lukullus frissentartó tasakban 6 x 300 g - 3 különböző fajta
 • Lukullus frissentartó tasakban 6 x 300 g - 3 különböző fajta
 • Lukullus frissentartó tasakban 6 x 300 g - 3 különböző fajta

Most kedvező áron kipróbálhatja a tasakos Lukullus nedveseledelt olasz, spanyol és francia ízekkel, mediterrán jelleggel! Most praktikus frissentartó tasakokban, 6 x 300 g vegyes próbacsomagban! további információkért...

(0)
Ügyfeleink termékfotói
több

Termékleírás

A jól bevált receptúra alapján kész ülő ta sakos Lukullus mediterrán eledel hamarosan új csomagolásban jelenik meg!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy átmenetileg előfordulhat, hogy a Lukullus mediterrán nedvestáp sima fehér, csupán felirattal ellátott csomagolásban kerül kiszállításra. Biztosítjuk Önt arról, hogy mindez a termék minőségégét nem befolyásolja.

A Lukullus tasakos nedveseledel 6 x 300 g vegyes mintacsomagja a következőket tartalmazza: 2 x 300 g Lukullus Spanyolország: csirke paella rizzsel és zöldségekkel, 2 x 300 g Lukullus Franciaország: marha burgonyával és ratatouille zöldségekkel, 2 x 300 g Lukullus Olaszország: bárányhús tortellinivel és paradicsommal.

Kényeztesse kutyáját az olasz, spanyol és francia konyha mediterrán specialitásaival és varázsoljon finom menüt kutyája etetőtáljába - a kíméletesen főzött, frissentartó tasakokba csomagolt Lukullus nedveseledellel! A tasakos Lukullus praktikusan kezelhető: egyadagos, minden étkezésre aromatikus ízt garantál, valamint egyszerű és tiszta adagolhatóságot. A tasakok további előnye, hogy amikor kiürülnek, nagyon könnyen, kis helyen eltávolíthatók.

Ezek a frisstasakos Lukullus nedves kutyaeledelek Olaszország, Franciaország és Spanyolország ízeit idézik meg: a kiváló minőségű állati fehérjék és az egyes országokra jellemző összetevők kombinációja kevéske olívaolajjal kiegészítve hozzájárul kutyája fontos tápanyagokkal és vitaminokkal történő ellátásához - az olyan kémiai adalékok, mint a színező-, ízesítő- és aroma-anyagok teljes mellőzése mellett. Hisz a természet mindent megad, amire kutyájának szüksége van. Valamennyi összetevőt frissen, kíméletesen dolgoznak fel, ami gondoskodik arról, hogy a hús és zöldségek eredeti íze valamint tápanyagtartalma megmaradjon. A Lukullus megbízik a természet erejében!

A tasakos Lukullus mediterrán táp a következő változatokban kapható:

 • Lukullus Spanyolország: csirke paella rizzsel és zöldségekkel:
 • Temperamentumos spanyol recept sok omlós csirkével és paella rizzsel; értékes fehérjéket és rostokat biztosít kedvencének. Az ízletes paprika és a borsó lényeges vitaminokkal szolgál. Egy csöppnyi olívaolaj és a biotin segít megőrizni a kutya bőrének egészségét és szőrének fényességét. ¡Hola España!

   

 • Lukullus Franciaország: marha burgonyával és ratatouille zöldségekkel:
 • Remek francia recept, zamatos marhával a bőséges fehérje ellátásért. A burgonya rostokat és szénhidrátokat biztosít; a finom ratatouille zöldségek: a paprika, a padlizsán és a cukkini, pedig az értékes vitaminokat adják. A kiváló minőségű olívaolaj és a biotin hozzájárul a kutya szőrzetének csillogásához és bőre egészségéhez. Vive la France!
 • Lukullus Olaszország: bárány tortellinivel és paradicsommal:
 • Ez a finom recept az olasz életérzést sugározza: a zamatos bárány biztosítja a szükséges fehérjéket, a finom tortellini a lényeges szénhidrátokat. A napon érett paradicsom vitaminokkal látja el kutyáját. Az ízletes, kiváló minőségű olívaolaj és biotin teszik teljessé a receptet, hozzájárulva a kutya fényes szőrének és egészséges bőrének megőrzéséhez. Bella Italia!*Szíveskedjen figyelembe venni a leírás alján található információt!

 

Szíveskedjen figyelembe venni, hogy ez az ajánlat csak a 297636 termékszámon érvényes!
Az eledelekről az alábbi linken talál bővebb információt:

 


Az ízletes Lukullus kutyaeledel a finom természetes összetevők egyedülálló kombinációja:
 • A több mint 65%-os hústartalmú tasakos Lukullus mediterrán eledel a fajnak megfelelő táplálás szolgálatában áll. A felhasznált húst és belsőségeket szigorú minőségellenőrzési folyamatok során ellenőrzik, az eledel magas elfogadási aránnyal büszkélkedhet
 • Az értékes szénhidrátok és rostanyagok segítik a kutya anyagcseréjét
 • A friss gyümölcsök és zöldségek a természetes vitaminokat biztosítják és a friss ízről gondoskodnak
 • A különböző olajok gazdagok omega-3 és omega-6 zsírsavakban, s így hozzájárulnak a fényes szőrzet és egészséges bőr meglétéhez
 • A tasakos Lukullus természetesen mellőzi a kémiai adalékanyagokat, mesterséges tartósítószereket és az eledelt bármilyen módon vonzóbbá tevő anyagokat
*Termelési nehézségek miatt előfordulhat, hogy a Lukullus Italia eledelt átmenetileg fehér tasakban szállítjuk. Biztosítjuk Önöket, hogy ez semmiféle negatív változást nem jelent a termék minőségére nézve.