Játékcsirke sípolóval - kb. 24 cm

  • Játékcsirke sípolóval - kb. 24 cm
  • Játékcsirke sípolóval - kb. 24 cm

Latex kutyajáték csirke kivitelben, nyomásra és rágásra hangosan sípol, garantált játékélményt kínál, különösen alkalmas fiatal és vadászatot kedvelő kutyáknak. Rendkívül nagy ellenállóképességű. további információkért...

(0)

Termékleírás

Ez a kutyajáték megdobogtatja a kutyaszíveket. Kiváló "zsákmánypótló" a vadászatot szerető kutyának: ez a csirke élvezetesen sípol, ha megnyomják. S nemcsak a kutyusnak okoz örömöt, hanem a környezetét is szórakoztatja.

A latexből készült játékok különösképp ajánlhatók a kölyök- és fiatal kutyák számára, mivel azok hajlamosak arra, hogy éles fogaikkal nem csupán "körbeharapdálják" a játékot, hanem komplett szét is akarják tépni azt. Ha pedig ez egy játék esetében sikerül, olykor annak apró darabkáit le is nyelhetik a kiskutyák. Mivel a latex emészthető, egy kis darabka lenyelése általában teljességgel ártalmatlan.

Figyelmeztetés:
Mint bármely más termék esetében, az ezen játékkal való foglalatosság közben is figyeljen kutyájára! Rendszeresen vizsgálja meg a játékot és ha hibásnak vagy hiányosnak találja azt, cserélje le, mert csak így tudja biztonsággal elkerülni az állat esetleges sérülését!