Rocco Real Hearts 6 x 400 g - Marha

Ajándék: Rocco Real Hearts 6 x 400 g - Marha

 • Rocco Real Hearts 6 x 400 g - Marha

Csirkeszívek egészben, szaftos marha- vagy csirkehússal: kiváló minőségű nedves kutyatáp extra nagy húsdarabokkal - különleges kutyaeledel sok hússal az étkezés maximális élvezetéért. további információkért...

(0)

Termékleírás

A Rocco Real Hearts nedves kutyaeledelt az egész csirkeszívek teszik különlegessé, melyeket finom marha- vagy csirkehús vesz körül. A Rocco Real Hearts a teljes csirkeszívekkel szokatlanul finom, igazán kutyához illő ízélményt ígér kedvencének.

A csirkeszívek teljességel izomhúsból állnak, ami értékes fehérjéket biztosít az egészséges testfelépítéshez. A kíméletes gyártási eljárásnak köszönhetően a Rocco Real Hearts extra nagy húsdarabokat tartalmaz.

A kutyának tökéletesen megfelelő táplálék a legjobb minőségben :

 • Egész csirkeszívek:
  Tiszta izomhúsból - szaftos húsba valamint belsőségekbe ágyazva.
 • Nem tartalmaz löncshúst:
  Nem minden hús egyforma. A Rocco Real Hearts löncshús nélkül, csak friss húsból készül. Garantáltan gabona- és gluténmentes, nem tartalmaz alacsony értékű állati melléktermékeket, húslisztet (pl. csontlisztet), de töltőanyagként szolgáló növényi fehérjéket (pl. szóját) sem.
 • Nincs benne sertéshús:
  A Rocco Real Hearts egész csirkeszívekből áll és típustól függően csakis szaftos csirke- vagy marhahúsból. A hús és a belsőségek aránya 70% körül mozog. Garnatáltan!
 • Nem tartalmaz kémiai szinező-, lazító anyagokat, ízfokozókat:
  A Rocco kizárólag kifogástalan minőségű friss húst használ fel és az előállítás során konzekvensen eltekintenek a kémiai szinező-, lazító anyagok, ízfokozók használatától. A különösen kíméletes gyártási eljárásnak köszönhetően épségben megmaradnak az egészséges tápanyagok éppen úgy, mint a karakteres hús-íz.
Rocco Real Hearts: Csirkeszívek egészben 100 % friss húsban és belsőségben - különösen kimagasló minőség, melyet az ember rögtön észre vesz és örömmel lát, a kutyának pedig nagyon ízlik!

Összetevők

Összetevők:
Marha egész csirkeszívekkel:
55 % marha marhahúsból, marhamájból, marhatüdőből, marha-pacalból, csirkeszív 15 %, ásványi anyagok 1 %, húsleves 29 %.
Hús és belsőségek: 70 %.
Csirke egész csirkeszívekkel:
55 % csirke csirkehúsból, csirkeamájból, csirketüdőből, csirke-gyomorból, csirkeszív 15 %, ásványi anyagok 1 %, húsleves 29 %.
Hús és belsőségek: 70 %.

Adalékanyagok:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
A-vitamin 3.000 NE, D3-vitamin 200 NE, E-vitamin mint rac-alfa-Tokoferol-acetát 30 mg, cink mint cink-szulfát, monohidrát 15 mg, mangán mint mangán -II-szulfát, monohidrát 3 mg, jód mint kálcium-jodát, vízmentes 0,75 mg, szelén mint nátrium-szelenit 0,03 mg, biotin 300 mcg.

Technológiai adalékanyagok: kasszia-gumi 1.000 mg.

Analitikai összetevők

fehérje 10.7 %
nyerszsír 6.5 %
nyersrost 0.3 %
hamu 2.2 %
kalcium 0.23 %
foszfor 0.19 %
nedvesség 75.0 %

Etetési útmutató

Etetési útmutató (a kutya aktivitási fokától és fajtájától függően):
Adjon naponta kb. 400 g Rocco nedves eledelt a kutya testsúlyának minden 10 kg-jára számítva! Mindig gondoskodjon friss ivóvízről a kutya számára!