Rocco Classic Marha - 6 x 400 g

Ajándék: Rocco Classic Marha - 6 x 400 g

  • Rocco Classic Marha - 6 x 400 g

Kitűnő minőségű nedvestáp 100% friss húsból és belsőségekből, a fajnak megfelelő táplálás érdekében, glutén- és gabonamentes - az életet élvező kutyáknak! további információkért...

Rocco Classic Marha - 6 x 400 g 5 9
9 értékelés
Ügyfeleink termékfotói
több

Termékleírás

A Rocco Classic kiváló minőségű, teljes értékű étrendet kínál, 100% húsból és belsőségekből áll. Vagyis olyan húsos menüt kínál, amely a húsevő kutyáknak igencsak kedvükre való! Erővel és energiával látja el a kutyákat, így azok mindig kaphatók lesznek egy kis játszadozásra.

Nem tartalmaz löncshúst
A hús nem mindig hús. Sok termék úgynevezett löncshúst tartalmaz, amely részben még a természetes hús rostjait is imitálja. A Rocco termékek garantáltan csak friss húsból készülnek. Húsliszttől (pl. csontliszt), növényi fehérjétől (pl. szója) és egyéb töltőanyagoktól mentesen.

Nem tartalmaz sertéshúst
A Rocco kutyatápok min. 50%-ban marhahúst tartalmaznak. A fennmaradó 20% húsrészarány az ízvariációk megnevezése szerinti állatokból származik. Garantáltan!

Nem tartalmaz kémiai adalékanyagokat
A Rocco termékek gyártásánál kizárólag kiváló minőségű, friss húst használnak fel, tartózkodnak az olyan kémiai adalékanyagok alkalmazásától, mint a mesterséges színezékek, aromák és tartósítószerek. A különlegesen kíméletes feldolgozás megőrzi az egészséges tápanyagokat és a hús aromáját. A Rocco nedvestápok gabona- és gluténmentesek.
A Rocco kutyatápok kiváló erőnlétet biztosítanak kutyájának és rendkívül ízletesek!

Összetevők

Összetevők:
Marha:
Hús és állati melléktermékek (70 % marha), ásványi anyagok, olajok és zsírok (0,2 % lenolaj).
Hús és belsőségek: 70 %.

Adalékanyagok/kg:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin 3.000 NE, D3-vitamin 200 NE, E-vitamin 30 mg, cink mint cink-szulfát, monohidrát 15 mg, mangán mint mangán-II-szulfát, monohidrát 3 mg, jód mint kalcium-jodát, vízmentes 0,75 mg, szelén mint nátrium-szelenit 0,03 mg, biotin 300 mcg.

Technológiai adalékanyagok: kasszia-gumi 1.000 mg.

Analitikai összetevők

fehérje 11.0 %
nyerszsír 6.5 %
nyersrost 0.4 %
hamu 1.9 %
kalcium 0.23 %
foszfor 0.18 %
nedvesség 75.0 %
metabolizálható energia 119.0 kcal

Etetési útmutató

Etetési útmutató
Naponta kb. 400 g Rocco nedvestáp / 10 kg testsúly, fajtól és aktivitástól függően

Értékelés

Rocco Classic Marha - 6 x 400 g
Minden értékelés (9)

Legújabb vásárlói vélemények