Rocco Classic Marha - 6 x 400 g

  • Rocco Classic Marha - 6 x 400 g

Kitűnő minőségű nedvestáp 100% friss húsból és belsőségekből, a fajnak megfelelő táplálás érdekében, glutén- és gabonamentes - az életet élvező kutyáknak! további információkért...

Rocco Classic Marha - 6 x 400 g 5 9
9 értékelés
Ügyfeleink termékfotói
több

Termékleírás

A Rocco Classic kiváló minőségű, teljes értékű étrendet kínál, 100% húsból és belsőségekből áll. Vagyis olyan húsos menüt kínál, amely a húsevő kutyáknak igencsak kedvükre való! Erővel és energiával látja el a kutyákat, így azok mindig kaphatók lesznek egy kis játszadozásra.

Nem tartalmaz löncshúst
A hús nem mindig hús. Sok termék úgynevezett löncshúst tartalmaz, amely részben még a természetes hús rostjait is imitálja. A Rocco termékek garantáltan csak friss húsból készülnek. Húsliszttől (pl. csontliszt), növényi fehérjétől (pl. szója) és egyéb töltőanyagoktól mentesen.

Nem tartalmaz sertéshúst
A Rocco kutyatápok min. 50%-ban marhahúst tartalmaznak. A fennmaradó 20% húsrészarány az ízvariációk megnevezése szerinti állatokból származik. Garantáltan!

Nem tartalmaz kémiai adalékanyagokat
A Rocco termékek gyártásánál kizárólag kiváló minőségű, friss húst használnak fel, tartózkodnak az olyan kémiai adalékanyagok alkalmazásától, mint a mesterséges színezékek, aromák és tartósítószerek. A különlegesen kíméletes feldolgozás megőrzi az egészséges tápanyagokat és a hús aromáját. A Rocco nedvestápok gabona- és gluténmentesek.
A Rocco kutyatápok kiváló erőnlétet biztosítanak kutyájának és rendkívül ízletesek!

Összetevők

Összetevők:
Marha:
Hús és állati melléktermékek (70 % marha), ásványi anyagok, olajok és zsírok (0,2 % lenolaj).
Hús és belsőségek: 70 %.


Adalékanyagok/kg:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
D3-vitamin 200 NE, E-vitamin 20 NE, cink (cink-szulfát, monohidrát) 25 mg, mangán (mangán(II)-szulfát, monohidrát) 1,4 mg, biotin 300 mcg.

Analitikai összetevők

fehérje 10.8 %
nyerszsír 9.5 %
nyersrost 0.4 %
hamu 2.4 %
kalcium 0.23 %
nedvesség 75.0 %
metabolizálható energia 119.0 kcal

Etetési útmutató

Etetési útmutató
Naponta kb. 400 g Rocco nedvestáp / 10 kg testsúly, fajtól és aktivitástól függően

Értékelés

Legújabb vásárlói vélemények