Adományozzon zooPontokat: 200 pont

  • Adományozzon zooPontokat: 200 pont
  • Adományozzon zooPontokat: 200 pont

Segítsen Ön is egy állatmenhelynek: ajándékozzon oda 200 zooPontot, hogy boldogabbá tegye az ott élő állatokat! további információkért...

(0)

Termékleírás

Segítsen a menhelyen élő állatoknak! Adományozza erre a célra 200 zooPontját! Az ilyen módon összegyűlt bónuszpontok felhasználásával eledelekből és más, kisállatok számára való felszerelési tárgyakból csomagot állítunk össze, s eljuttatjuk azt az állatotthon részére. Cselekedjünk együtt valami jót azokért az állatokért, amelyeknek nagy szükségük van a segítségre! Az Ön adományával is hozzájárulhat helyzetük javításához.

ZooPontjai ilyen módon történő elajándékozásához jelentkezzen be zooplus fiókjába!

Az elkövetkező néhány hónapban összegyűjtjük az Önök által így adományozott zooPontokat, melyeket végezetül egy állatmenhely támogatásara használunk fel. Az aktuális Alapítványt itt találhatja. 

Szíveskedjen figyelembe venni, hogy csak regisztrált felhasználóként áll módjában ilyen módon adakozni - mégpedig bejelentkezés után, s csakis rendeléssel összekötve tudja vásárlói kosarába helyezni az adakozásra szánt pontokat.


Nagyra értékeljük, ha adományával Ön is hozzájárul ahhoz, hogy kicsit segíthessünk a rászoruló állatokon!

Ha pedig más zooPont-összeget szánna adományozásra, természetesen erre is van módja. Ajándék shopunk "Adomány állatmenhelyeknek" kategóriájában megtalálja a lehetséges zooPont-adományok listáját.